En för mig hektisk helg är över och jag är trött och har ont men känner mig nöjd. Jag har gjort det som jag velat i helgen och jag klarade det. Så trött att jag grät ett par gånger men jag tror inte att det märktes så mycket.
Vi var på julmarknad och lilla barnbarnet träffade jultomten för första gången, jag har ingen aning om vad hon tyckte om den konstiga mannen i röda kläder men han delade ut en liten godispåse till alla barnen och jag tror hon tyckte det var jättespännande.
Nu är i stort sett alla julklappar inhandlade och snart är all julmat förberedd och klar, jag skulle aldrig klara av att göra allt om jag inte kan ta det lite då och då. Vi hjälps åt och förbereder det som går sen köps resten färdigt. Jag bakar inte eller gör julgodis, allt som inte känns livsnödvändigt är bortskalat för att orka fira jul överhuvudtaget. Fast nog dyker de upp, skuldkänslorna, när jag läser och hör om alla som bakar, lägger in och stökar!

Kommentarer

  1. De får märkas, lilla mamma.. Du får visa dina känslor. <3 Du får vara förbannad, ledsen, hata och sörja! Och inte i hemlighet där ingen ser. Bara ut med skiten!

    Älskar dig! <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

garnomeras nya sjal

Jakten på det perfekta mönstret till en uppifrån och ner tröja.

Virkade snuttisar.